ECO-LED verlichting: Op een milieuvriendelijke manier besparen met professionele verlichting!

LED-verlichting

LED-verlichting is de toekomst en zal de conventionele TL-verlichting in zijn geheel vervangen. Veel mensen kennen de zogenaamde TL-buizen. Zij produceren licht door verbranding. Dit proces kost meer energie dan de techniek waarmee LED wordt aangedreven. Dat gebeurt door een zogenaamde driver. Deze wordt achterin de buis geplaatst en verzorgt de elektronische aandrijving. LED wordt daarom ook wel een elektronische lichtbron genoemd.

Diversiteit

LED is een stuk zuiniger dan andere vormen van verlichting. Doordat de techniek niet stilstaat, komt er steeds meer diversiteit in de kleur van belichting. Eigenlijk pas sinds 2006 bestrijkt LED het gehele kleurenspectrum. Veel mensen denken bij LED aan een harde, witte kleur. Maar die tijd ligt ver achter ons. LED-verlichting komt in allerlei vormen voor. Als noodverlichting, portiekvelrichting, galerijverlichting en bijvoorbeeld bij grote ruimtes als kantoorpanden, zwembaden, sporthallen en parkeergarages. De kleurafstemming kan zelf gekozen worden. Voor kantoorpanden raden wij ‘zacht geel’ aan. Omdat dit de werkprestaties verbetert. Voor parkeergarages adviseren wij ‘hard wit’. Daarmee benadert u de lichtinval van buiten.

Contact

Turfschipper 19,
2292 JC Wateringen

0174 27 05 29

www.eco-ledverlichting.nl

Wilt u ook besparen? Vraag direct een offerte aan!


ECO-LED Verlichting

eco‐ledverlichting.nl levert een uniek 4Watt mini LED‐buisje, dat direct kan worden uitgewisseld met  het 8Watt‐T5‐buisje en zeer veel energie bespaart!

Levensduur

Levensduur van dit LED-buisje bedraagt 35.000 uur (garantie 3 jaar)

Energiekosten

Energiekosten bedragen, bij 4.700 branduren, €3,80 per jaar

Investering

Investering binnen 1 tot 3 jaar terugverdiend

Eenvoudig

Eenvoudig te plaatsen in bestaand armatuur