ECO-LED verlichting: Op een milieuvriendelijke manier besparen met professionele verlichting!

Zuinig, effectief en milieuvriendelijk

LED-verlichting is eenvoudig in onderhoud, zuinig in verbruik en milieuvriendelijk. Meer branduren en een veiliger systeem. Goed gebruik van LED-verlichting levert al gauw een besparing van tientallen procenten op de energienota op. Het is niet voor niets dat steeds meer grote partijen massaal overstappen op energiebesparende LED-verlichting.

Milieu en zuinig

In de toekomst zal iedereen overstappen op LED omdat dit het energiebesparende en veilige, kwalitatief hoogstaande alternatief is voor traditionele vormen van verlichting. De omslag naar LED is overal merkbaar. Wij verkopen daarom het 4Watt mini LED-buisje. Nog zuiniger vanwege het lage wattage en de toepassingsmodule waarbij de starter niet vervangen hoeft te worden.

In de 21ste eeuw draait het om twee dingen: milieuvriendelijk en zuinig. Hoe houd ik mijn kosten zo laag mogelijk en ben ik toch milieubewust bezig? Ook daarom raden wij aan om over te stappen op LED-verlichting.

Contact

Turfschipper 19,
2292 JC Wateringen

0174 27 05 29

www.eco-ledverlichting.nl

Wilt u ook besparen? Vraag direct een offerte aan!


ECO-LED Verlichting

eco‐ledverlichting.nl levert een uniek 4Watt mini LED‐buisje, dat direct kan worden uitgewisseld met  het 8Watt‐T5‐buisje en zeer veel energie bespaart!

Levensduur

Levensduur van dit LED-buisje bedraagt 35.000 uur (garantie 3 jaar)

Energiekosten

Energiekosten bedragen, bij 4.700 branduren, €3,80 per jaar

Investering

Investering binnen 1 tot 3 jaar terugverdiend

Eenvoudig

Eenvoudig te plaatsen in bestaand armatuur