ECO-LED verlichting: Op een milieuvriendelijke manier besparen met professionele verlichting!

Een parkeergarage met LED-verlichting

Led verlichting garage

Parkeerterreinen en parkeergarages voorzien in de oplossing voor een praktisch probleem, namelijk het oplossen van de parkeerproblematiek. Er kleven echter ook nadelen aan een parkeergarage. Mensen voelen zich er niet altijd veilig en het onderhoud is kostbaar. Eigenaren van parkeergarages weten dat precies.

Beste verlichting voor garage

LED lampen de beste verlichting voor garage bezoekers. Goede parkeergarageverlichting is essentieel voor het imago van uw parkeergarage. Led panelen zorgt voor een gelijkmatige, natuurlijke lichtinval. Dit wordt door de gebruikers van uw garage als bijzonder prettig ervaren. Voldoende licht geeft tevens een gevoel van veiligheid. Schakelt u nu over op LED-verlichting in uw parkeergarage dan bespaart u enorm op uw energiekosten.

Normen verlichting parkeergarage

LED-verlichting ontwikkelt zich snel. Er verschijnen ook nieuwe armaturen op de markt. Voor de moderne uitstraling van uw parkeergarage kan dat een bewuste keuze zijn. Sommige mensen hebben angst voor een parkeergarage of denken dat ze hun auto er niet in kunnen parkeren. Een moderne, lichte parkeergarage met oog voor de omgeving en aankleding geeft uw parkeergarage status. Nieuwe LED armaturen zorgen tevens voor een nog betere verlichting. Al onze LED verlichting voldoen aan de ‘normen verlichting parkeergarage’ en alle functionele en prestatie eisen.

LED-verlichting is in rap tempo de traditionele vorm van verlichting aan het vervangen. TL-buizen raken uit de gratie. Daar zijn eigenlijk drie belangrijke oorzaken voor.

  1. LED-verlichting is mooi, het witte licht geeft een vollere gloed. Zeker wanneer men werkt met nieuwe armaturen.
  2. TL-armaturen hebben een kortere levensduur dan LED-verlichting en zijn daarom duurder in onderhoud.
  3. LED-verlichting is laag in energieverbruik en heeft een hoge lichtopbrengst.

Mocht u overstappen naar de beste verlichting voor garage, namelijk LED-verlichting, dan zijn er twee opties. U kiest voor nieuwe armaturen. Of u laat de armaturen van de TL-buizen reinigen en ombouwen naar een led tl buizen. In beide gevallen verdient u uw investering terug.

Wij werken louter met de kwalitatief beste producten. Onze garanties op een rijtje:

  • Energiebesparing van 65%
  • Langere levensduur
  • Minimaal onderhoud
  • Terugverdientijd 1-3 jaar
  • Garantie 3 jaar

Contact

Turfschipper 19,
2292 JC Wateringen

0174 27 05 29

www.eco-ledverlichting.nl

Wilt u ook besparen? Vraag direct een offerte aan!


ECO-LED Verlichting

eco‐ledverlichting.nl levert een uniek 4Watt mini LED‐buisje, dat direct kan worden uitgewisseld met  het 8Watt‐T5‐buisje en zeer veel energie bespaart!

Levensduur

Levensduur van dit LED-buisje bedraagt 35.000 uur (garantie 3 jaar)

Energiekosten

Energiekosten bedragen, bij 4.700 branduren, €3,80 per jaar

Investering

Investering binnen 1 tot 3 jaar terugverdiend

Eenvoudig

Eenvoudig te plaatsen in bestaand armatuur

LED-verlichting: meer branduren. Energiezuinig, veilig en mooi!