LED-verlichting voor al uw ruimtes!

Wij merken dat beheerders van grote ruimtes steeds vaker voor onze LED-verlichting kiezen. Een slimme, groene en voordelige keuze! Galerijverlichting en portiekverlichting met LED is praktisch en handig. Wij zijn ervaren in het belichten van grote hoeveelheden galerijwoningen, portieken en complete kantoorpanden. Ook hiervoor adviseren wij onze LED-verlichting met nieuwe armatuur. LED-projectverlichting en ook LED-noodverlichting zijn op deze manier bijzonder voordelig.

Veilig

LED-verlichting is uitermate geschikt voor grote objecten, zoals bijvoorbeeld loodsen en sporthallen, omdat het energieverbruik met LED lager ligt, omdat LED gebruiks- en milieuvriendelijk is en uiteraard omdat je met LED meer en veiliger branduren maakt.

Zachte uitstraling

LED is helemaal in en in de toekomst zal iedereen overstappen op LED-verlichting. Onze LED-noodverlichting kan in spierwit. Maar voor bijvoorbeeld kantoorpanden kunnen we ook al in zacht geel leveren. Dat is voor uw werknemers een prettiger gloed om in te werken. De zachte uitstraling van onze energiebesparende LED-lampen verhoogt de prestaties.