Het alles in 1 pakket

Veel mensen willen in één keer klaar zijn. Daarom hebben wij het Alles-in-1 pakket ontwikkeld. Compleet met armatuur, LED-lamp en starter. De beste oplossing voor iedereen.

Een volle lichtopbrengst is goedkoop en geeft meer uitstraling. Neem daarom ons Alles-in-1 pakket. Onze IP65 armatuur is speciaal ontworpen voor LED-verlichting. Onze armaturen zijn goedkoper dan elders en de lichtdoorlating van deze armaturen is geoptimaliseerd. Dat garandeert niet alleen een volle lichtopbrengst, maar geeft ook meer uitstraling en is handig in gebruik.

Lichtopbrengst

Oude armaturen hangen vaak al tien jaar of langer. Ze zijn vervuild en van binnen vaak vergeeld. Dat geeft een beperktere lichtopbrengst. Je betaalt maximaal voor een niet optimale lichtopbrengst. Het plaatsen van nieuwe lampen verhelpt niet alle problemen omdat de armatuur verouderd en donkerder is.

4 watt

In de meeste galerijwoningen wordt gewerkt met 8 watt. Onze lampen zijn 4 watt. Daarmee bespaar je extra op de energienota. Met de nieuwe armatuur erbij wordt het nog een stuk goedkoper. Want een nieuwe VSA of nieuwe starter is niet nodig. Daarmee bespaar je sowieso al 4 watt extra.
De levensduur van dit LED-buisje bedraagt 35.000 uur (garantie 3 jaar). De energiekosten bedragen, bij 4.700 branduren, €3,80 per jaar. Duur? Welnee. Je hebt je investering binnen 1 tot 3 jaar terugverdiend.

De IP65 is eenvoudig te plaatsen in een bestaande armatuur.

Tip: als de montage niet door ons gebeurt (alleen bestelling) neem dan een monteur om onverwachte problemen te voorkomen.