ECO-LED verlichting: Op een milieuvriendelijke manier besparen met professionele verlichting!

LED TL 120 cm verlichting

De opmars van LED-verlichting is niet meer te stoppen. Al binnen enkele jaren zal tot driekwart van alle professionele verlichting van LED-kwaliteit zijn. Er zijn diverse maten en mogelijkheden maar de LED TL 120 cm is een van de meest voorkomende maten. De unieke eigenschappen van deze verlichtingstechniek zorgen ervoor dat duurdere en milieuonvriendelijke TL-buizen definitief verdwijnen.

Led tl buis 120 cm

De markt wordt overspoeld met diverse merken LED-verlichting. Dat geldt ook voor de LED TL 120 cm en led tl buizen 120 cm. Daarom werken wij met louter professionele LED-verlichting. De levensduur van onze lampen ligt gemiddeld twee keer zo hoog in vergelijking met andere LED TL-lampen.

Duurzame LED verlichting

De kracht van goede, stevige en duurzame LED TL-verlichting zit ‘m in de zogenaamde driver. Deze is elektronisch aangestuurd. De besparing, die kan oplopen tot wel 70%, komt doordat ouderwetse TL-lampen worden aangestuurd door verbranding.

LED TL 120cm wordt gebruikt in portieken, in ziekenhuizen, op scholen en op kantoren. In de LED TL 120cm zit een buisje van 9 watt. Dat is de helft van wat vroeger gangbaar was: de 18 watt TL buis.

De LED-lampen zijn niet zichtbaar in de buis en worden geleverd in diverse kleurstellingen. Uiteraard is elke buis voorzien van een LED starter. Ombouwen is geen probleem. U kunt gebruik blijven maken van uw huidige armaturen. Desondanks adviseren wij om, als u overgaat tot aanschaf van LED-lampen van ECO-LED verlichting en ook uw armaturen te vervangen in led tl armaturen. Dit geeft een betere lichtinval, is goedkoper en beter voor het milieu. Het verlengt de levensduur en zorgt voor betere prestaties.

Het succes van de LED TL 120cm is wetenschappelijk onderzocht. Het blijkt dat de zachtere, prettige lichtinval de prestaties op de werkvloer verbeteren. Perfecte afstemming van het licht draagt bij aan het creëren van optimale arbeidsomstandigheden. Stap daarom nu nog over op onze populaire LED TL 120cm.

 

Eco-ledverlichting heeft ten opzichte van andere een zeer scherp tarief en onze led tl is van  a-kwaliteit. Wanneer u uw oude tl vervangt en nieuw LED aanschaft wilt u natuurlijk dat dit proffesioneel gebeurd, wij kunnen dit voor u realiseren.

Contact

Turfschipper 19,
2292 JC Wateringen

0174 27 05 29

www.eco-ledverlichting.nl

Wilt u ook besparen? Vraag direct een offerte aan!


ECO-LED Verlichting

eco‐ledverlichting.nl levert een uniek 4Watt mini LED‐buisje, dat direct kan worden uitgewisseld met  het 8Watt‐T5‐buisje en zeer veel energie bespaart!

Levensduur

Levensduur van dit LED-buisje bedraagt 35.000 uur (garantie 3 jaar)

Energiekosten

Energiekosten bedragen, bij 4.700 branduren, €3,80 per jaar

Investering

Investering binnen 1 tot 3 jaar terugverdiend

Eenvoudig

Eenvoudig te plaatsen in bestaand armatuur

LED-verlichting: meer branduren. Energiezuinig, veilig en mooi!