ECO-LED verlichting: Op een milieuvriendelijke manier besparen met professionele verlichting!

Duurzame Kantoor verlichting!

Iedere werkgever weet: uw werknemers presteren beter als ze zich op hun gemak voelen. De juiste verlichting is daarbij essentieel. De warme gloed de nieuwste LED-lampen werkt zalvend op het bewustzijn van de mensen die op kantoor werken. Een zachte uitstraling geeft rust en een gevoel van vertrouwen. Werkprestaties verbeteren en uw energienota daalt!

Led verlichting op kantoor?

Vroeger werd er nooit nagedacht over verlichting van kantoorpanden. Tegenwoordig is dat anders en door de ontwikkeling van LED-verlichting is het proces in een stroomversnelling terecht gekomen. U heeft meerdere mogelijkheden voor het kiezen van de juiste kantoorverlichting. Niet langer is alleen hard wit een optie. Kies voor zachte kleuren in een afgezwakte wit-vorm. Zoals lichtgeel. Of zacht wit.

LED-verlichting draagt bij aan verbeterde condities, een gevoel van welbehagen en u bespaart tot wel 65% op uw energienota. Bovendien is de omlooptijd van LED-lampen tot wel tien maal beter dan de traditionele TL-lampen.

Goede verlichting

Hoe vaak heeft u niet last gehad van knipperende TL-buizen? Lampen die uitvallen en om de haverklap vervangen moeten worden. Kies ook daarom nu voor onze LED-verlichting op kantoor! Led kantoorverlichting heeft een lange levensduur, lager energieverbruik en zachtere verlichting.

LED-verlichting is in rap tempo de traditionele vorm van verlichting aan het vervangen. TL-buizen raken uit de gratie. Daar zijn eigenlijk drie belangrijke oorzaken voor.

  1. LED-verlichting is mooi, geeft een vollere gloed. Zeker wanneer men werkt met nieuwe armaturen.
  2. TL-buizen hebben een kortere levensduur dan LED-verlichting en zijn daarom duurder in onderhoud.
  3. LED-verlichting is laag in energieverbruik.

Mocht u overstappen zijn er twee opties. U kiest voor nieuwe armaturen. Of u laat de huidige tl armaturen van de TL-buizen reinigen en ombouwen. In beide gevallen verdient u uw investering terug. Voor het vervangen of aanschaffen bent u bij Eco-LED aan het juiste adres.

Wij werken louter met de kwalitatief beste producten. Onze garanties op een rijtje:

  • Energiebesparing van 65%
  • Langere levensduur
  • Minimaal onderhoud
  • Terugverdientijd 1-3 jaar
  • Garantie 3 jaar

Contact

Turfschipper 19,
2292 JC Wateringen

0174 27 05 29

www.eco-ledverlichting.nl

Wilt u ook besparen? Vraag direct een offerte aan!


ECO-LED Verlichting

eco‐ledverlichting.nl levert een uniek 4Watt mini LED‐buisje, dat direct kan worden uitgewisseld met  het 8Watt‐T5‐buisje en zeer veel energie bespaart!

Levensduur

Levensduur van dit LED-buisje bedraagt 35.000 uur (garantie 3 jaar)

Energiekosten

Energiekosten bedragen, bij 4.700 branduren, €3,80 per jaar

Investering

Investering binnen 1 tot 3 jaar terugverdiend

Eenvoudig

Eenvoudig te plaatsen in bestaand armatuur

LED-verlichting: meer branduren. Energiezuinig, veilig en mooi!