ECO-LED verlichting: Op een milieuvriendelijke manier besparen met professionele verlichting!

Galerijverlichting

 

Galerij verlichting led is ideaal voor een flatgebouw of bedrijfspand

ECO-Led is al jaren trendsetter bij het aanbrengen van galerijverlichting. Diverse grote projecten in de regio Den Haag hebben wij voorzien van gloednieuwe LED-verlichting. Bewoners willen graag de beste verlichting, maar dan wel milieuvriendelijk en zo goedkoop mogelijk. Wanneer u lichtpunten op deze plekken plaats wilt u uiteraard dat deze van goede kwaliteit is.

Waarom led verlichting?

Eco-ledverlichting heeft een zeer uitgebreid assortiment aan galerijverlichting. Milieuvriendelijk, goedkoop en de volle gloed zorgt voor maximale verlichting van uw portiek en galerij. Het aanbrengen van de juiste galerijverlichting is belangrijk omdat bewoners zich veilig moeten voelen. Het bellentableau moeten kunnen zien en eenvoudig bij de post komen. Om te bepalen welke vorm van led galerijverlichting het beste bij u past, komen wij altijd bij u langs. Wij meten alles op en berekenen welke vorm van galerijverlichting, met welke led armaturen, voor u de beste en goedkoopste oplossing is.

VVE led verlichting

Tegenwoordig stappen veel VVE’s over naar led verlichting. Het vervangen door led en het investeren in led is een goede beslissing! Hiermee kunnen er flinke kosten bespaard worden. Bewoners moeten zich op hun galerij thuis voelen en zich er veilig kunnen bewegen. Galerijverlichting meet nauw. De galerij moet optimaal verlicht worden maar niet voor overlast zorgen. Door middel van onze speciale energiezuinige armaturen brengen wij de beste en meest efficiënte galerijverlichting aan. Als u eraan denkt om als VVE te investeren in galerij verlichting dan bent u bij Eco-ledverlichting aan het juiste adres. Wij hebben vele mogelijkheden wat zorgt voor een aangename verlichting wat past bij de omgeving.

Met portiekverlichting en galerijverlichting van ECO-Led straalt uw gebouw binnen een paar dagen weer als nieuw!

LED-verlichting is in rap tempo de traditionele vorm van verlichting aan het vervangen. TL-buizen raken uit de gratie. Daar zijn eigenlijk drie belangrijke oorzaken voor.

  1. Led lampen zijn mooi, geeft een vollere gloed. Zeker wanneer men werkt met nieuwe armaturen.
  2. LED-verlichting heeft een lange levensduur. TL-buizen moet je sneller vervangen. Daarom is led verlichtingen goedkoper in onderhoud.
  3. LED-verlichting is laag in energieverbruik.

Mocht u overstappen op led portiekverlichting en galerijverlichting zijn er twee opties. U kiest voor nieuwe armaturen. Of u laat de armaturen van de TL-buizen reinigen en ombouwen. In beide gevallen verdient u uw investering terug met onze led verlichting.

Wij werken louter met de kwalitatief beste producten. Onze garanties op een rijtje:

  • Energiebesparing van 65%
  • Langere levensduur
  • Minimaal onderhoud
  • Terugverdientijd 1-3 jaar
  • 3 jaar garantie

En bedenk dat energiebesparende maatregelen mogelijk door de overheid worden gesubsidieerd!

Contact

Turfschipper 19,
2292 JC Wateringen

0174 27 05 29

www.eco-ledverlichting.nl

Wilt u ook besparen? Vraag direct een offerte aan!


ECO-LED Verlichting

eco‐ledverlichting.nl levert een uniek 4Watt mini LED‐buisje, dat direct kan worden uitgewisseld met  het 8Watt‐T5‐buisje en zeer veel energie bespaart!

Levensduur

Levensduur van dit LED-buisje bedraagt 35.000 uur (garantie 3 jaar)

Energiekosten

Energiekosten bedragen, bij 4.700 branduren, €3,80 per jaar

Investering

Investering binnen 1 tot 3 jaar terugverdiend

Eenvoudig

Eenvoudig te plaatsen in bestaand armatuur

LED-verlichting: meer branduren. Energiezuinig, veilig en mooi!